2012. február 14.

Díjak! :)


Sziasztok!
Mint a cím is mutatja, most díjakkal jelentkezem, amiket nagyon köszönök Bee-nek!!! Jól esik, hogy gondolt rám! :D
Puszi mindenkinek!! =)



Szabályok:

  1. Tedd ki a képet a blogodra!
  2. Köszönd meg annak, akitől kaptad a díjat!
  3. Írj le 6 dolgot magadról!
  4. Küldd tovább 5 blogírónak, linkkel együtt!
  5. Hagyj megjegyzést a blogjukon!
6 dolog rólam:
  1. Mostanában, csak úgy hirtelen beugranak "képek", amik teljesen összefüggéstelenek, de leírom őket, mert tudom, hogy később a történet alakulásának megfelelő időpontjában be tudom őket illeszteni.
  2. Amikor írok, mindig megy a zene. Nekem nagyon sokat segít, inspirál.
  3. Rengeteget olvasok, és sokszor nehéz tartanom a saját stílusom, mivel egy-egy könyv, de főleg könyvsorozat esetében "beleég" az adott író/nő stílusa a fejembe, és miután elkezdek egy részt, csak akkor kapcsolok, hogy "Hoppá! Ez így nem lesz jó!"
  4. Rengeteget finomítok minden egyes részen. Sokszor túl durva vagy érzelmes, vagy az erotikus részek túl részletesek, így ezeket inkább kivágom. Nem vagyok benne biztos, hogy szerencsés lenne ilyen tartalmakat is feltennem...
  5. Amikor késő este, lefekvés előtt írok, sokszor ébredek úgy, hogy a szereplőkkel álmodom. Az álmok is sokat segítenek az írásban. :)
  6. Mindig változik, hogy éppen melyik történetet tudom folytatni. Van, hogy a "The Success itself - A Siker maga", de van hogy a "DreamDust - Álompor" az, amit folytatni tudok. Szerintem a hangulatomtól függ, ugyanis teljesen más az érzelmi töltete a két történetnek. Ezért van az, hogy ritkán teszek fel új részt, illetve az időhiány sem segít. De mindig igyekszem írni, ha van egy kis időm. :)
Akiknek tovább adom:


1 megjegyzés: